Autoturism Lancia căutat în Italia, descoperit în judeţul Tulcea

Autoturism Lancia căutat în Italia, descoperit în judeţul Tulcea(943)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în judeţul Tulcea un autoturism marca Lancia Delta, condus de un cetăţean român, care era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia.

În data de 20.06.2015, în jurul orei 10.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Tulcea au desfăşurat în zona de competenţă o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat un autoturism marca Lancia Delta cu numere de Italia, care era căutat, în vederea confiscării, de către autorităţile italiene din data de 16.03.2011.
Conducătorul auto, cetăţeanul român P.A.M., în vârstă de 20 ani, domiciliat în judeţul Tulcea, a declarat că a împrumutat autoturismul de la proprietarul autoturismului, un alt cetăţean român domiciliat în judeţul Constanţa, fără a cunoaşte faptul că autoturismul era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia.
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, în valoare de aproximativ 15.000 lei, la sediul S.P.F. Tulcea în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 1 din Noul Cod Penal.
  

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri