Trei minori, specializați în spartul sediilor de firme(758)


Ieri, la ora 03.20, poliţiştii Secţiei 2 din Constanţa au fost sesizaţi de către dispeceratul unei firme de pază, despre faptul că la un obiectiv s-a declanşat sistemul de alarmă, iar agenţii au găsit un geam deschis.
Din primele verificări s-a stabilit că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un birou, de unde au sustras un laptop, iar în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 cu sprijinul celor de la Secţia 3 i-au identificat pe I. F., şi M. S., ambii de 15 ani, din Constanţa, bănuiţi de comiterea furtului. La scurt timp aceştia au fost depistaţi şi s-a recuperat şi laptopul reclamat ca sustras.
În continuarea cercetărilor, poliţiştii au mai stabilit că cei doi, împreună cu I.L., de 14 ani, în noaptea de 11/12.06.2015 ar fi sustras un laptop, o tabletă electronică şi o sumă de bani din incinta unei spălătorii auto, prejudiciul în acest caz fiind recuperat în proporţie de 50%.
Cei trei au fost prezentaţi la SML Constanţa pentru expertizare medico-legală în vederea stabilirii discernământului, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Secţiei 3 pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri