Ironie cruntă: tânărul care vrea piste de biciclete în Constanța, lovit de mașină în timp ce pedala

Ironie cruntă: tânărul care vrea piste de biciclete în Constanța, lovit de mașină în timp ce pedala(1203)


Adrian Chivu, inițiatorul proiectului ”Piste urbane de biciclete în Constanța”, a fost lovit de o mașină în timp ce se afla chiar pe bicicletă.

Culmea, accidentul a fost produs, potrivit declarațiilor sale, chiar de un polițist care se afla la volan.

Din fericire, Adrian Chivu este perfect refăcut. ”Pe biletul de externare sunt trecute: traumatism cervical, facial, dar din fericire nici o leziune la nivelul nervilor sau a vertebrelor”, a spus acesta, pe o rețea de socializare.

Din păcate, problema rămâne: bicicliștii din Constanța nu au o pistă la lor. ”Trebuie sa tragem un semnal de alarma cu privire la conditiile mizerabile pe care le avem pentru sport si sanatate in Constanta. Avem o gasca de catastrofe acolo de care trebuie sa scapam rapid. Daca noi oameni de rand cu buna educatie SI PREGATIRE nu avem curajul sa ne implicam in politica si administratie si in activitatea ONG-istica (volutariat) si doar vom critica, nu se va intampla nimic Nu cerem, nu muncim, nu ne implicam, nu se face!”, a spus Adrian Chivu.

Acesta afirmă că a trimis un proiect pentru o pistă de biciclete în oraș, că a fost felicitat inițial de autorități, dar că apoi nu i s-a mai răspuns la telefon.

În Constanța, după cum am mai scris aici, există o singură pistă de biciclete, și aceea improvizată, în portul Constanța. În prezent este impracticabilă. Un soi de piste de biciclete, folosite de pietoni, mai există în stațiunea Mamaia.
jooble.org