A murit în BMW, la 30 de ani(1163)


Accidentul mortal de pe podul IPMC, din urmă cu câteva ore, s-a soldat cu moartea unui tânăr de 30 de ani. Acesta Se afla la volanul unui BMW cu numărul de înmatriculare CT 21 PGM. Se pare că a  condus cu viteză pe pod, a pierdut controlul volanului și a intrat într-o bucată de fier de la mijlocul podului, care l-a străpuns.

Potrivit Serviciului Poliției Rutiere Constanța, la volan se afla un bărbat de 30 de ani. ”Astăzi, în jurul orelor 17.35, C. P. ( bărbat, de 30 ani, din Constanţa ) a condus un autoturism, pe bd. Aurel Vlaicu în mun. Constanţa, pe podul rutier I.P.M.C, dinspre str. Cumpenei către str. Nicolae Filimon şi din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei către stânga, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu balustrada de protecţie a podului rutier”, spun polițiștii.

Din iulie anul trecut, podul a fost trecut de la administrația locală în adminstrarea Ministerului Transporturilor, care a început lucrările de reabilitare. Acesta este considerat un pericol public de mai mulți ani. Inginerii spun că ar trebui închis, pentru că riscul de prăbușire este iminent. De altfel, în trecut, mai multe bucăți mari de beton din pod au căzut în curtea unor constănțeni care au casa în imediata apropiere a sa.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri