PNL Năvodari, atac dur la adresa unui ziarist: ”nulitate, idiot, creier gol de neuroni”

PNL Năvodari, atac dur la adresa unui ziarist: ”nulitate, idiot, creier gol de neuroni”(2826)


Atac suburban al unei membre PNL Năvodari la adresa unui ziarist din Constanța.

Marilena Dragnea, o liberală care era anii trecuți în cărți pentru președinția Organizației de Femei a PNL Constanța, a răbufnit la adresa lui Marius Florian, ziarist la cotidianul local Replica. Aceasta le-a cerut prietenilor săi de pe Facebook să îl scoată din listă – o opinie normală, până la urmă. Grav este că doamna (dați-ne voie să o numim în continuare așa) l-a atacat pe jurnalist într-un mod suburban.

Iată mai jos comentariul acesteia.

”Sper ca toti colegii mei din PNL, care sunt prieteni pe facebook cu nulitatea de Florian Marius- Replica, omul de casa a unui frustrat care se vrea candidat la Primaria Constanta, dar caruia nu ii permite legea sa candideze, sa il stearga din lista si sa nu mai permita ca toate idioteniile debitate de creierul lui mic si gol de neuroni, sa oboseasca ochii si prietenilor lor. Nu cred ca te poti considera prieten, chiar si virtual, cu o persoana care te critica atat de mizerabil, folosind un vocabular vulgar. Multumesc!”
În paranteză fie spus, halal colegialitate. Comentariul conține un atac la fel de dur la co-președintele PNL, Christian Gigi Chiru, pe care penelista îl vede ca un simplu ”frustrat”.
Interesant este că la apelul doamnei au răspuns imediat prietenii virtuali, care s-au oferit, sperăm că în glumă (o glum proastă) să-l reeduce pe jurnalistul incomod.
Replica lui Marius Florian nu a întârziat să apară, ca un comentariu pe aceeași rețea de socializare. Iată ce spune el că i se reproșează:
”Da, „frustratul” este Chiru, dar ăsta nu mai e un secret, liberalii constănțeni chiar cred că eu sunt plătit de el, ceea ce nu poate decât să mă amuze. Dacă și-ar fi pus mintea la contribuție, ar fi căutat pe net și ar fi văzut că l-am „pocnit” pe Chiru mai des decât pe Dragomir, asta pentru că Dragomir a știut să stea sub aripa PSD și să nu scoată capul, eu neavând prea dese ocazii să-i „pocnesc”. Mi s-a oferit prilejul odată cu fuziunea și n-am ezitat.
În altă ordine de idei, tanti Dragnea minte cu nerușinare. Nu am intrat „fraudulos în sedii”, ci în sediul lor, la o singură ședință, asta după ce m-am salutat cu toată lumea, am intrat cu toată lumea și m-am așezat relax pe scaun. Camerele lor video au fost motivul să se lege ulterior de PDL-iști că „ei m-au băgat acolo”. Deci, o nouă falsitate.
Urmează treaba cu „legea nu îi permite să candideze”. Statutul partidului nu îi permite să candideze, legea da, dar așa e când ești jurist amator și te cheamă Dragnea.
Ai dreptate că va fi felicitată, pentru că dobitocii de acolo nu sunt capabili să accepte critica pe post de ceva constructiv, adică să-și repare greșelile și să medieze conflictele, însă nu ai dreptate cu „va fi trecut sub tăcere”.
Ieșirea lui tanti Dragnea m-ar fi lăsat rece dacă era vorba doar de acuzații, însă nu pot să trec peste minciuni și defăimare, ar însemna că legimitez tot ceea ce vomitează. Astfel, ne vom întâlni în instanță, actele sunt deja în lucru, aș fi vrut să public ceva când se trezeau cu hârtia, dar mi-ai luat-o înainte. Felicitări, oricum. Păcat că în Constanța avem penaliști și nu liberali. Și văd că nu vor să se trezească”.

Îi reamintim doamnei Dragnea că, în decembrie anul trecut, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că profilul personal de Facebook, chiar dacă este accesibil unui număr restrâns de persoane, constituie spațiu public, și nu privat.

Așadar, tot ceea ce spune pe wall-ul ei este considerat public și acest lucru atrage consecințe, inclusiv legale.
Așteptăm încă o reacție a PNL Constanța la acest gest. Cea mai bună metodă este un răspuns sincer. Politica struțului, ascunderea gunoiului sub preș nu sunt demne pentru un partid istoric, principalul de opoziție, partid care vrea să ajungă la putere. Cum se vor comporta oare atunci astfel de membri?
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri