Și-a înjunghiat mortal soţia(677)


Un bărbat în vârstă de 57 de ani din comuna constănţeană Bărăganu şi-a ucis soţia, sâmbătă, cu mai multe lovituri de cuţit, după care a încercat să se spânzure, el fiind în prezent internat în stare gravă în spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informaţii, între cei doi soţi exista o relaţie conflictuală, după ce femeia, în vârstă de 46 de ani, îşi găsise un loc de muncă în altă localitate din judeţul Constanţa, iar bărbatul o acuza că l-a lăsat singur acasă.

Sâmbătă dimineaţă, între cei doi soţi a izbucnit un nou scandal şi, furios, bărbatul a luat un cuţit de bucătărie cu care şi-a înjunghiat de mai multe ori soţia.

Ulterior, speriat de fapta sa, bărbatul a mers în spatele casei şi a încercat să se spânzure cu un cablu, însă a fost găsit de unul dintre cei doi copii ai familiei, care l-a dat jos şi a alertat autorităţile.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar medicii au reuşit să-l resusciteze pe bărbat, în prezent acesta fiind internat în stare gravă în spital. Femeia însă nu a mai putut fi salvată.

Cazul este cercetat de poliţişti, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri