Sevil Shhaideh a depus jurământul de învestitură în funcția de ministru al Dezvoltării Regionale

Sevil Shhaideh a depus jurământul de învestitură în funcția de ministru al Dezvoltării Regionale(573)


Sevil Shhaideh, fost secretar de stat în MDRAP, a depus miercuri, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în fața președintelui Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că Sevil Shhaideh preia un minister greu și i-a urat un mandat de succes la conducerea Ministerului Dezvoltării și Administrației Publice.

”Doamnă ministru, vă doresc mult succes în această nouă poziție. Preluați un minister greu, dar aveți marele avantaj că sunteți de mai mulți ani în minister și cunoașteți foarte bine și problemele și cred și soluțiile. Vă doresc un mandat de succes", a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

La ceremonia de depunere a jurământului de învestitură au participat premierul Victor Ponta, președinții celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu-Tăriceanu și Valeriu Zgonea, membri ai Guvernului și consilieri prezidențiali.

Sevil Shhaideh îl înlocuiește în funcția de ministru pe Liviu Dragnea, care a demisionat ca urmare a condamnării sale de către ÎCCJ la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul", cu un termen de încercare de trei ani.

Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele prin care s-a luat act de demisia lui Liviu Dragnea de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și s-a constatat încetarea funcției de membru al Guvernului, dar și pe cel prin care a fost numită în funcția de ministru Sevil Shhaideh.

Sursa: Agerpres.ro

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri