Americanii ne renovează spitalele

Americanii ne renovează spitalele(393)


Însărcinatul cu afaceri ad-interim al SUA, Dean Thompson, a participat miercuri, 20 mai, la ceremonia de tăiere a panglicii după renovarea Pavilionul C al Spitalului Municipal Mangalia.

„Este un dar făcut de poporul american locuitorilor municipiului Mangalia şi oraşelor, satelor şi comunităţilor învecinate. O mai bună îngrijire medicală aduce rezultate mai bune şi va contribui la asigurarea unui viitor mai bun şi mai prosper pentru această regiune,” a declarat însărcinatul cu afaceri, Dean Thompson.

Renovarea Pavilionului C al Spitalului Municipal Mangalia este un proiect de Asistenţă Civilă Umanitară finanţat de Comandamentul European al Forţelor Armate ale SUA (EUCOM) la care au participat 90 de militari ai Gărzii Naţionale Aeriene a Statelor Unite din Alabama şi Oregon. Costurile au fost estimate la circa 60.000 de dolari.

Timp de o lună, militarii americani au amenajat o rampă de acces pentru personale cu dizabilităţi, au efectuat lucrări de izolare pentru prevenirea scurgerilor şi infiltrărilor de apă care afectau două etaje, au reparat şi zugrăvit pereţii interiori şi exteriori ai clădirii şi au reparat instalaţiile sanitare şi electrice.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri