Cercetat de către poliţiştii din Cumpăna pentru tâlhărie(515)


În urma cercetărilor efectuate în cazul unei tâlhării, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurale Constanţa au probat activitatea infracţională a unui bărbat în vârstă de 40 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 16.05.2015, ora 23.30 victima, o femeie de 34 de ani, din Cumpăna a sesizat poliţiştii, cu privire la faptul că, un bărbat i-a sustras cu forţa din buzunarul pantalonilor un telefon mobil.
În urma activităţilor desfăşurate în dosar, de poliţiştii Postului de Poliţie Cumpăna sub coordonarea procurorului de caz şi în urma probatoriului administrat, Judecătoria Constanţa a admis în ziua de 17.05.2015 cererea de efectuare a unei percheziţii domiciliare la imobilul din Cumpăna, unde persoana bănuită locuieşte fără forme legale, activitate desfăşurată în dimineaţa zilei de 18.05.2015 şi în urma căreia a fost identificat bunul sustras.

B. Mitică a fost prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, instanţa dispunând faţă de acesta măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.
 
jooble.org