Taximetriștii constănțeni îți iau banii cu japca

Taximetriștii constănțeni îți iau banii cu japca(2486)


Taximetriștii constănțeni sfidează de multe ori atât legea, cât și bunul simț. Acum, o dată cu apropierea verii, mulți dintre ei au reînceput în forță să înșele, mai ales pe turiști și pe femei. Dacă ai ghinionul să te fii și turist, și străin, și femeie, atunci e aproape sigur că vei fi furată de un taximetrist din Constanța.

Un astfel de caz ne-a fost prezentat de un cititor. Acesta spune că bona sa, o femeie din Filipine, a luat în această dimineață  taxiul de la gară pentru a ajunge în cartierul rezidențial Tomis Plus. În mod normal, cursa face 15 lei, spune constănțeanul. ”Bona i-a dat 50 de lei, iar șoferul i-a dat rest numai 5 lei. Pentru că știa cât costă de fapt cursa, bona i-a cerut să îi dea restul corect și bonul. Șoferul i-a dat un bon de 25 de lei, pe care era trecut un tarif de noapte”, ne-a spus cititorul nostru.

În loc să îi dea restul de 25 de lei, taximetristul o dă afară pe femeie și fuge. ”Consider că este vorba de furt. I-a furat femeii 20 de lei”, este opinia sa.

Acesta a declarat că va face reclamații la instituțiile competente.

Taximetristul cu pricina conducea o mașină a Trans Taxi cu numărul CT – 35 – ERD.

Societatea care a emis bonul este SC Erdem Gold SRL, care are ca obiect principal de activitate ”transporturi cu taxiul”. Firma este înființată pe 9 aprilie 2014 și nu figurează până acum cu niciun bilanț depus la Ministerul Finanțelor.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri