Start pentru Campionatul de Pescuit la Crap organizat anual de AGVPS din România

Start pentru Campionatul de Pescuit la Crap organizat anual de AGVPS din România(1786)


Pista internatională de pescuit de pe Lacul Corbu găzduiește, începând din 7 mai, etapa I a Campionatului de Pescuit la Crap organizat anual de AGVPS din România, la care vor participa cele mai renumite cluburi de pescuit sportiv la crap din țară.

La această competiție de anvergură și-au anunțat participarea 12 loturi, compuse din câte 10 sportivi fiecare, astfel:

1. CS SENIOR CRAP(SENZOR)
2. CS GREEN LAKE
3. CS CARP UNITED
4. CS PELICANUL
5. CS WLC
6. CS ENERGY BRASOV
7. CS THE ONE
8. CS ABBARA
9. CC CORBU
10. CS CLAUMAR INSOFT
11. CS CARPING
12. CS RIG

Fiecare lot este alcătuit din 3 echipe de câte 2 pescari, 2 rezerve și 2 manageri. Arbitrajul va fi asigurat de un lot de 13 arbitri recunoscuți internațional, conduși de arbitrul sef Gabi Calotă.

Startul competitiei se va da joi, 6 mai 2015 ora 12:00, competiția urmând a se desfășura zi și noapte până duminică 10 mai ora 12:00, pe durata a 72 de ore.

Clasamentul final al acestei prime etape va stabili cele mai bune 6 loturi, care se vor întrece pentru titlul suprem în cea de a doua etapă de campionat, programată tot pe lacul Corbu, în perioada 3 – 6 iunie 2015.

Sunteți invitați să urmăriți evenimentul, imagini, noutăți, componența loturilor, tragerile la sorți ale standurilor de pescuit, clasamentele provizorii și finale online, etc. pe https://ro-ro.facebook.com/CorbuLake sau pe site-ul www.crapimari.ro.

Urăm tuturor participanților fire întinse și sperăm ca cei mai buni să învingă!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri