Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
FOTO. Vame Veche are post de poliție

FOTO. Vame Veche are post de poliție(892)


Vamaioții care vor veni de 1 Mai în stațiune vor avea o supriză. Liniștea și ordinea publică vor fi vegheate de polițiști mai bine, deoarece aici a fost înființat, în premieră, un biroul de poliție.

Biroul, care a fost inaugurat oficial astăzi, va deservi atât Vama Veche, cât și localitatea 2 Mai. 

La eveniment a participat și șeful IPJ Constanța, chestorul Bogdan Despescu.

Adresa este strada Mihail Kogălniceanu nr.35.

Iată ce spune IPJ Constanța despre acest birou:

Această structură a fost înfiinţată pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi al turiştilor şi îşi desfăşoară activitatea în subordinea Poliţiei Municipiului Mangalia.


În ultimii ani localităţile turistice Vama Veche şi 2 Mai au cunoscut o dezvoltare continuă în ceea ce priveşte construcţia unităţilor de cazare şi de alimentaţie publică, iar numărul turiştilor a crescut an de an. De asemenea, în zonă sunt organizate numeroase evenimente la care participă un public numeros, ceea ce implică prezenţa activă a poliţiştilor. Totodată, localităţile sunt situate într-o zonă de tranzit, în imediata apropiere a frontierei de stat a României cu Republica Bulgaria.
Beneficiile acestui sediu sunt scurtarea timpului de reacţie şi intervenţie în sprijinul cetăţenilor, activităţile procedurale desfăşurându-se în această locaţie.

Sediul Biroului de Poliţie Vama Veche – 2 Mai a fost pus la dispoziţie şi amenajat de către Primăria şi Consiliul Local Limanu.
Structura de poliţie este dotată cu o autospecială distribuită de Ministerul Afacerilor Interne în primăvara acestui an.
Activitatea structurii va debuta în noul sediu odată cu minivacanţa de 1 mai.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri