Scandal între bețivi(520)


În noaptea de 25/26.04.2015, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, G. Marian de 21 ani, din localitate, în timp ce se afla la locuința vecinului său situată pe Șoseaua Constanței, la o petrecere, a fost agresat fizic.
Din cercetările efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţie 9 Poliţie Rurală Topraisar s-a stabilit că în după-amiaza zilei de 25.04.2015, mai mulţi bărbaţi din localitatea Independenţa, printre care C. Răzvan, G. Marian G. Cornel Nicu, P. Ion, L. Vasile, C. Gabriel Valentin şi B. Daniel Gabriel, după ce au consumat alcool într-un bar din localitatea Independenţa au mers acasă la C. Andrei.
Aceştia au continuat să consume o cantitate mare de alcool, iar în jurul orelor 03.00, pe fondul consumului exagerat de alcool, au început să poarte discuţii în contradictoriu, ceea ce a dus la un conflict spontan între toţi cei menţionaţi mai sus.
În timpul conflictului, C. Gabriel Valentin de 27 de ani l-a înţepat cu un cuţit pe G. Marian în zona lombară dreaptă.
G. Marian a fost investigat medical, concluzia medicilor fiind că agresiunea nu pune probleme din punct de vedere medical. Bărbatul a fost transportat la SCJU Constanța, având diagnosticul de traumatism cerebral acut închis şi plagă înţepată nepenetrată în zona lombară dreaptă.
Toţi bărbaţii au fost sancţionaţi de poliţişti conform Legii 61 /199 R cu 500 şi 1000 de lei fiecare. Totodată, a fost aplicată o sancţiune la Legea 61/1991 R, societăţii comerciale din localitate pentru servirea de băuturi alcoolice persoanelor în stare de ebrietate.
De asemenea, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând ca în funcţie de zilele de îngrijiri medicale să fie încadrată juridic fapta, conform Codului Penal.
Se efectuează în continuare cercetări cu bărbaţii în stare de libertate.
jooble.org