O acțiune mai puțin convențională a Forței Civice

O acțiune mai puțin convențională a Forței Civice(659)


Forța Civică Constanța a derulat astăzi, sub mesajul “Iubește mediul!”, o acțiune într-un mod mai puțin convențional. Mai mulți membri ai Biroului Permanent Municipal alături de tineri voluntari au transmis constănțenilor diverse mesaje specifice semnificației zilei de 5 iunie (Ziua Mondială a Mediului). Reprezentanții Forței Civice și-au scris mesajele pe asfalt în mai multe zone circulate ale orașului și nu numai, la trecerile de pietoni și în stațiile de autobuz.
Ziua Mondială a Mediului a fost instituită încă din anul 1972, pe data de 5 iunie, de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite și reprezintă elementul cel mai important al Programului Ecologic al Națiunilor Unite (UNEP).


Cu această ocazie, organizația municipală Constanța a Partidului Forța Civică s-a mobilizat pentru a atrage atenția cât mai multor constănțeni asupra necesității protejării mediului înconjurător. Marcarea Zilei Mondiale a Mediului a reprezentat un semnal și un îndemn adresat autorităților locale și constănțenilor de a acționa în mod unitar în direcția salvării și protejării naturii.
Forța Civică Constanța a ales să marcheze semnificația acestei zile în mijlocul cetățenilor orașului, amintindu-le astfel că de modul cum ne comportăm față de mediul înconjurător depinde viitorul fiecăruia dintre noi dar mai ales cel al copiilor noștri.

 
jooble.org