Atenție, se oprește apa!(378)


Pentru executarea lucrărilor de racordare a conductei principale de alimentare cu apă, din zona Butoaie – stațiunea Mamaia, la sistemul centralizat de distribuție, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 21 aprilie 2015, în intervalul 03,00 – 11,00. Vor fi afectați consumatorii din zonele Mamaia Nord, Mamaia Sat, Depozitul 10, Bateria de Coastă și Tabăra de Copii Năvodari. Lucrările executate fac parte din proiectul “Promenada Turistică Mamaia”, derulat de Primăria Muncipiului Constanța.

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de aducțiune apă potabilă, cu diametrul de 450 mm, în zona localității Ovidiu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă funizarea apei potabile marți – 21 aprilie 2015, în intervalul 08,00 – 18,00. Astfel, o parte din abonații din localitatea Ovidiu, consumatorii de pe partea stângă pe sensul de mers Constanța - Ovidiu, de la Clinica OCH și până la ieșirea din localitate vor fi lipsiți de apă potabilă în intervalul menționat.

Tot pentru executarea unor lucrări de racordare a rețelei nou montate la sistemul centralizat de distribuție, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei și în mai multe zone din localitatea Agigea. Astfel, miercuri, 22 aprilie 2015, în intervalul 00,00 – 14,00. Vor fi afectați consumatorii din zona Biserică și cei din perimetrul delimitat de străzile Șos. Mangaliei – Nicolae Titulescu – Ion Creangă – Vlad Țepeș. Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Extinderea si reabilitarea rețelei de apă potabilă și de canalizare și o stație de pompare ape uzate nouă - localitatea AGIGEA”, în valoare de 9,56 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 2,73 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată pe o lungime de 2,7 km și extinsă cu 6,08 km. Pe parte de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de 11,5 km. Proiectul mai cuprinde și realizarea unei stații de pompare noi în zona de est a localității.
 
jooble.org