Ce au făcut polițiștii în ultimele ore(351)


În după-amiaza zilei de 17 aprilie a.c., în intervalul orar 17.00-19.00, poliţiştii din Oltina au executat o acţiune pe linia combaterii braconajului piscicol în zona fermei piscicole din localitate, ocazie cu care au depistat pe B. Cătălin în vârstă de 29 de ani şi pe S. George de 25 ani, care montau o plasă monofilament de 30 m.
În cauză, au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Cercetate pentru furt calificat
La data de 18.04.2015, ora 16.30, poliţiştii din Negru Vodă au prins în flagrant pe I. Cadrie de 26 de ani şi I. Barie 21 de ani, în timp ce sustrăgeau fier vechi din curtea unei locuinţe din Negru Vodă situată pe strada Plopilor.
În cauză, s-au întocmit dosare penale, cele două tinere fiind cercetate în stare de libertate.


Urmărit naţional, depistat de poliţiştii constănţeni
La data de 18.04.2015, poliţiştii Compartimentului Urmăriri au identificat, în municipiul Constanţa, pe T. Ionuţ Cristian de 23 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanţa avea emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.
Cel în cauză a fost escortat şi încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.


Cercetat penal la regimul rutier
La data de 18.04.2015, ora 4.40, poliţiştii din Năvodari au depistat în trafic pe Ţ. Ionuţ-Georgian, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi având numerele de înmatriculare provizorii expirate.
      
jooble.org