Femeie reținută pentru metoda Accidentul(355)


Ieri, poliţiştii Secţiei 2 din Constanţa au fost sesizaţi prin 112, de către un poliţist în rezervă, în vârstă de 54 de ani din Constanţa, despre faptul că a reţinut o femeie care a încercat să îl înşele prin metoda accidentul.

Bărbatul a declarat că a fost sunat de un alt bărbat care s-a recomandat ca fiind avocatul fiului său, spunând că acesta din urmă a fost implicat într-un accident rutier în Bucureşti şi a cerut suma de 4.500 de euro pentru despăgubiri.

Înţelegând faptul că este o înşelăciune, poliţistul în rezervă a declarat că acceptă să ofere banii aşa-zisului avocat, anunţând Poliţia.

În momentul în care la domiciliul său s-a prezentat o femeie pentru a ridica banii, bărbatul de 54 de ani a reţinut-o până la sosirea oamenilor legii.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând-o pe D. Cristina Georgiana, de 18 ani.

În cauză, tânăra a fost reţinută pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, urmând a fi prezentată, astăzi, instanţei cu propunere corespunzătoare.

Poliţiştii fac un apel la toţi constănţenii să anunţe imediat Poliţia, dacă se confruntă cu situaţii similare ca cea prezentată anterior.
 
jooble.org