Caz ciudat anchetat de polițiștii Secției 4(340)


T. IULIANA MARIA, de 18 ani, din Constanța, reclamă faptul că, în ziua de 13.04.2015, în jurul orelor 10.00, s-a deplasat cu autobuzul nr. 48, din stația Tomis Mall către Cartierul Palas. În autobuz ar fi cunoscut un bărbat de 22-26 ani, iar în urma discuțiilor purtate cel în cauză s-a oferit să-i caute o cameră cu chirie.

În stația de la Școala Generală nr. 31, de pe b-dul I.C. Brătianu, Cartier Palas, cei doi au coborât și au mers împreună la imobilul situat pe str. Dr. Ștefan Stâncă, unde locuia cu chirie cel în cauză.

Ajunși la fața locului partea vătămată susține că a întreținut raporturi sexuale prin amenințare.

În urma cercetării la fața locului și a investigațiilor efectuate în zonă de către lucrători BIC împreună cu lucrătorii Secției 4 Poliție, a fost identificată proprietara imobilului, care declară că cel în cauză locuiește cu chirie de aproximativ o săptămână, totodată acesta fiind identificat în persoana lui C. MARIUS MIHAI, de 26 ani, din or. Negrești, jud. Vaslui.

Cu ocazia audierii vecinilor a rezultat faptul că cei doi au mai fost văzuți împreună, când se plimbau pe stradă ținându-se de mână.

Partea vătămată a fost condusă la SML Constanța, unde s-a stabilit ”nu prezintă urme de violență pe cap, trunchi sau membre”.

Cercetările continuă de către lucrătorii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța în vederea stabilirii situației de fapt şi a veridicității celor reclamate. 
jooble.org