Iranian cu… 229 de oi de contrabandă(500)


În ziua de 01.04.2015, orele 14.05, în baza unor date şi informaţii a fost depistat pe strada Portului din Oraşul Ovidiu, un tir ce transporta 229 ovine.

Deoarce există date şi indicii cu privire la provenienţa ilicită a animalelor vii, împreună cu lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi lucrătorii din cadrul D.S.V., s-a procedat la efectuarea unui control la sediul social din satul Poiana al unei societăți comerciale.

Cu ocazia controlului documentelor societăţii, s-a stabilit faptul că administratorul, cetăţean iordanian, nu poate justifica suma de 85.927 lei, ce aparţine societăţii, sens în care s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de “folosirea cu rea-credinţă de bunurile sau creditul de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect”.

În cauză se efectuează cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale de către lucrătorii Poliţiei oraşului Ovidiu.
 
jooble.org