Secretul unui corp sănătos și tonifiat

Secretul unui corp sănătos și tonifiat(2142)


Iată un exemplu de întrebare retorică: Vreți să aveți un trup sănătos și tonifiat?

Știm răspunsul. Un alt exemplu de întrebare retorică: vreți ca acest lucru să se întâmple fără să petreceți ore în șir la sală?

Avem o veste bună: se poate!

Nu trebuie să ne credeți pe noi pe cuvânt, ci pe speciaiști. ”Se poate cu ajutorul şedinţelor de fitness cu electrostimulare care durează numai 20 de minute. Acestea reprezintă cea mai nouă soluţie pentru a va remodela corpul repede şi frumos.  De fapt este vorba de un antrenament de fitness intensiv şi foarte concentrat”, spun reprezentanții Xbody Constanța.

Secretul este că un costum special îngreunează mişcările prin contracţiile musculare... şi ajungem astfel să depunem mai mult efort.
Deşi pare extrem de simplu, antrenamentul este extrem de solicitant.  Alături de un regim alimentar corect, puteţi ajunge foarte rapid la silueta de vis...totul depinde de cât de mult vă doriţi acest lucru.

Dacă nu îi credeți nici pe cei de la Xbody, intrați pe contul lor de Facebook să vedeți ce spun cei care au fost în sala lor. ”Foarte intens cu rezultate vizibile încă de la primele ședinte” – iată una dintre păreri.

Dacă tot nu ne credeți, sunteți invitați să încercați singuri! Sediul este pe strada Răscoalei 1907, la numărul 25.
 
jooble.org