Radu Mazăre află astăzi dacă va fi arestat sau cercetat în libertate(719)


Primarul din Constanța, Radu Mazăre, s-a prezentat miastăzi dimineață la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, unde se va judeca contestația DNA la decizia instanței de a-l lăsa liber pe primar, într-un dosar în care este acuzat de trei infracțiuni de luare de mită, două de conflict de interese și abuz în serviciu.

Radu Mazăre a venit în instanță cu o geantă, în care spune că are mai multe documente.

"Aici am documente. Alte documente, decât cele depuse acum două săptămâni când instanța a spus că eu am probat nevinovăția mea și că DNA nu are probe, că de aia vin cu mașina mea și nu cu duba. Am documente suplimentare. Spre exemplu, am un tabelaș, din care rezultă că tarifele la prestațiile de gunoi în Constanța sunt sensibil mai mici decât în multe alte orașe din România", a spus Mazăre.

Întrebat cum comentează declarația omului de afaceri Arpad Paszkany potrivit căreia i-ar fi dat un milion de euro pentru a elibera autorizația de construcție a unui mall în Constanța, Radu Mazăre a spus că nu vrea să spună foarte multe, însă a precizat că "aceste așa-zise denunțuri" sunt făcute după perchezițiile procurorilor DNA și nu anterior.

Sursa: Agerpres.ro
jooble.org