ACIA acuză Primăria Constanța în cazul hingherilor de mașini

ACIA acuză Primăria Constanța în cazul hingherilor de mașini(522)


Primăria Constanța a anunțat, ieri, că a demarat procedura de licitație pentru stabilirea firmei care va ridica mașinile parcate neregulamentar în municipiul Constanța.

Asociația Constanța Ia Atitudine salută faptul că, de data aceasta, primăria a făcut public anunțul de licitație. ”Nu putem însă să nu remarcăm faptul că cei care doresc să se înscrie în cursă au numai două zile la dispoziție. Considerăm această atitudine a primăriei o totală lipsă de respect față de constănțeni, ca să nu vorbim de interese ascunse. Un astfel de anunț se putea face cu siguranță cu câteva săptămâni înainte, mai ales că se știa de luni bune că acest contract va expira”, spune Andrei Popescu, președintele ACIA.

Acesta mai atrage atenția asupra faptului că primăria nu obține, în prezent, niciun leu de pe urma ridicării mașinilor parcate neregulamentar, dar și că acest serviciu a fost declarat ilegal în mai multe sectoare din Capitală.

”Îi cerem primarului de Mamaia să ia în calcul și interesul constănțenilor, nu numai cel al unor firme private care se îmbogățesc pe seama noastră”, spune Andrei Popescu.

Reamintim că ACIA atrage atenția de mai bine de un an despre hibele acestui contract și cere transparență din partea primăriei.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri