Urmărit general implicat în transport ilegal de produs petrolier descoperit în port(468)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona de competenţă trei cetăţeni români care transportau, cu un autoturism, cantitatea de 700 litri de produs petrolier fără documente justificative.

În data de 22.03.2015, în jurul orei 14.00, poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanţa Sud Agigea au oprit pentru control, în zona dana 97, un autoturism marca Ford, înmatriculat în Franţa, în care se aflau trei persoane, M.N.D în vârstă de 36 ani, G.T. în vârstă de 38 ani şi M.L. de 26 ani.

În urma controlului autoturismului, a fost descoperită cantitatea de 700 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitată în 16 recipiente din plastic, pentru care aceştia nu au putut prezenta documente justifcative.
În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au descoperit că unul dintre cei trei bărbaţi, M.L. este urmărit general, pe numele lui fiind emis, de către Judecătoria Constanţa, un mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Celui în cauză i-au fost întocmite actele necesare pentru predarea acestuia la Serviciul Investigaţii Criminale Constanţa.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de produs petrolier, iar bărbaţilor li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale de 5.000 de lei conform art. 2, alin. 1 din Legea 12/1990 republicată.
jooble.org