Ce a declarat Alina Gorghiu în Constanța(573)


Copreședintele Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a declarat vineri, 20 martie a.c., la Școala Politică a Filialei Constanța Tineretului Național Liberal „Politica pentru Tineri”, că momentul noiembrie 2014 a reprezentat „schimbarea agendei publice în România”. Alina Gorghiu le-a mulțumit membrilor TNL Constanța pentru buna colaborare din campania electorală. „Vreau să vă mulțumesc pentru excelenta colaborare din perioada campaniei electorale, care s-a concretizat în cel mai mare succes politic din istoria post-decembristă a PNL - România are acum primul președinte liberal, în persoana domnului Klaus Iohannis. Îmi doresc să vă am alături în continuare și să fim împreună aceeași echipă câștigătoare în bătăliile politice importante care ne așteaptă de acum înainte”, a declarat liderul PNL.
În fața a peste 100 de tineri liberali constănțeni, copreședintele PNL și-a reafirmat sprijinul pentru activitatea organizațiilor TNL, reamintind faptul că propus Biroului Politic Național al PNL modificarea statutului partidului, astfel încat organizațiile de femei și de tineret să primească drept de vot în Comitetele Executive. De asemenea, Alina Gorghiu i-a îndemnat pe tinerii prezenți la eveniment la decență. „Vă rog să fiți decenți în politică. Este umilitor să te cobori la nivelul la care s-a coborât PSD în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Electoratul PNL are pretenții”, a subliniat copreședintele PNL, Alina Gorghiu.
După întâlnirea avută cu tinerii liberali constănțeni, copreședintele Partidului Național Liberal a participat, la Hotel IBIS, la o dezbatere care a avut ca temă „Rolul profesiilor liberale juridice la consolidarea democrației în România”, la care au fost prezenți numeroși avocați, juriști și notari din Constanța. „Sunt astăzi alături de dumneavoastră pentru a vă transmite un mesaj de deschidere către toate profesiile liberale. Vă reamintesc că în prezent suntem în etapa în care lucrăm la partea de Justiție din Programul de Guvernare al PNL. Vă asigur că la nivel parlamentar avem toată disponibilitatea să dăm sprijin nu numai profesiei de avocat, ci oricărei profesii dacă înseamnă eficientizarea, îmbunătățirea Justiției din România. De asemenea, vroiam să vă anunț un lucru foarte important, și anume acela că s-au reluat discuțiile privind revizuirea Constituției”, a declarat copreședintele PNL. În cadrul dezbaterii, au fost abordate o serie de discuții cu privire la legea insolvenței persoanelor fizice, legea spălării banilor sau legile Big Brother. Nu în ultimul rând, au fost purtate discuții cu privire la oportunitatea existenței unei legi a profesiilor liberale.

 
jooble.org