Radu Mazăre a ajuns la DNA cu bagajul făcut(734)


Radu Mazăre a venit, astăzi, la Direcția Națională Anticorupție, pentru a fi audiat. El a precizat că este vorba despre o reclamație pe care Agenția Națională de Integritate i-a făcut-o în anul 2009, relatează B1 Tv.

„Probabil mi se mai aduc acuzații acum”, a explicat Mazăre.

Primarul din Constanța a venit cu bagajul pregătit, pe motiv că „nu se știe niciodată” și „în viață e bine să fii pregătit pentru orice”.

Radu Mazăre și-a adus cu el haine de schimb, mâncare, o carte, dar și o cruce. Ultima oară când a fost audiat la DNA, Mazăre a petrecut 24 de ore în arestul Poliției Capitalei, „beciul domnesc”, așa cum l-a denumit acesta.

„Sunt pregătit de 10 ani. Am fost chemat în reclamația pe care mi-a făcut-o Horia Georgescu și ANI. A mai fost făcută o reclamație în 2009. Probabil pe aceeași acuzație mi se vor aduce alte acuzații acum (...) În viață e bine să fii pregătit pentru orice.

Eu știu ceva, m-a învățat viața: în viață dacă faci bine, bine primești, dacă faci rău, primești rău. Eu am făcut numai bine. Am un treninig, o carte, o cruce și ceva mâncare. Beciu domnesc, așa i se spune la arestul Capitalei”, a spus Mazăre.

Sursa: Romanialibera.ro
jooble.org