Șofer beat și fără permis, lovit de tren(484)


În această seară, un bărbat de 40 de ani di Constanța (S.A.G), fiind sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi fără să posede permis de conducere, a condus autoturismul marca VW Passat, pe stradaJustiţiei din Constanţa, dinspre zona industrială către Mall Cora.

Când a ajuns la trecerea de nivel cu cale ferată prevăzută cu sistem de avertizare optic şi acustic în funcţiune (pe culoare roşie şi sirenă de avertizare funcţională), a depăşit coloana de autovehicule în aşteptare pentru trecerea trenului şi a fost acroşat în partea dreaptă de locomotiva care efectua cursă transport călători în regim InterRegio pe ruta Constanţa – Feteşti. După producerea accidentului, conducătorul auto , a părăsit locul accidentului.

În timpul desfăşurării activităţii de cercetare la faţa locului a accidentului, la orele 21.30,șoferul a fost identificat în grupul de curioşi aflat la fața locului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui D.S. (bărbat de 31 ani din com. Fălciu, Vaslui) pasager al autoturismului.
jooble.org