RAJA amână lucrarea programată miercuri spre joi(447)


Având în vedere problemele de ordin tehnic apărute, la nivelul SC RAJA SA s-a luat decizia amânarii lucrării ce trebuia efectuată în localitatea Agigea, în data de 12 martie 2015, în intervalul 00,00 - 20,00.

Rămân însă valabile lucrările din Techirghiol și Tuzla.

Astfel, pentru executarea lucrărilor de racordare a conductelor principale de alimentare cu apă din localitatea Techighiol, la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în noaptea de miercuri spre joi, timp de 8 ore. Astfel, abonații din Techirghiol vor fi lipsiți de apă potabilă începând de miercuri seara, 11 martie 2015, ora 21,30 și până joi, 12 martie 2015, ora 05,30 dimineața.
Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări „Reabilitare și extindere rețea de apă, rezervor nou, extindere și reabilitare rețea canalizare și reabilitare stație de pompare ape uzate în localitatea Techirghiol”, în valoare de 14,16 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 4,05 milioane lei. În cadrul acestui proiect, conducta de aducțiune ce asigură alimentarea cu apă a localității a fost reabilitată pe o lungime de 6 kilometri, iar rețelele de alimentare au fost extinse cu 3,4 km. Mai mult, în cadrul Complexului de Pompare Techirghiol se va realiza un rezervor nou de înmagazinare apă, cu un volum de 1.500 metri cubi, ce va asigura apa potabilă abonaților din oraș și în cazul apariției unor avarii, ce implică întreruperea furnizării apei potabile pe conducta principală de alimentare a localității. Pe parte de canalizare, sistemele vor fi extinse sau reabilitate pe o lungime de aproape 6 km.

Tot joi, 12 martie 2015, pentru executarea unor lucrări de racordare a rețelei de alimentare cu apă nou reabilitată, SC RAJA SA oprește furnizarea apei în intervalul 07,00 – 16,00 în localitatea Tuzla, fiind afectați consumatorii de pe străzile: Pieței, Pasajului, Farului, Castelului, Crivățului și Brizei.
Lucrările fac parte din contractul de lucrări “Reabilitare și extindere rețea apă, extindere rețeacanalizare și stație de pompare ape uzate nouă – localitatea Tuzla”, în valoare de 9,09 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 2,61 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată și extinsă pe o lungime de 5,7 km. Pe parte de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de peste 7 km.
 
jooble.org