Ce au făcut polițiștii în ultimele ore(424)


La data de 7 martie a.c., poliţiştii din Lumina au derulat o acţiune pe linia pazei obiectivelor, bunurilor şi valorilor din societăţile comerciale de pe raza localităţii.

Astfel, au fost verificate 5 societăţi comerciale, fiind efectuate simulări privind timpul de reacţie al agenţilor în cazul folosirii butonului de panică.
Totodată, au fost verificaţi şi agenţii de pază, din care 2 au fost atenţionaţi, fiind aplicate şi 3 sancţiuni, conform Legii 333/2003, în valoare totală de 300 de lei.
Cele trei persoane sancţionate au fost depistate de poliţişti executând serviciul în diferite societăţi comerciale, fără a respectat consemnul general şi particular al postului, conform planului de pază.


La data de 7 martie a.c., poliţiştii din Cumpăna au derulat o acţiune pe linie de circulaţie rutieră, fiind controlate 15 autovehicule, legitimate 21 de persoane, fiind aplicată o sancţiune contravenţională pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002, în valoare de 877,5 de lei, totodată fiind constatată o infracţiune şi ridicat un certificat de înmatriculare.

Exemplu:
U. Răzvan-Mihai de 21 de ani, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria, pe strada Strajei din Cumpăna, fără a poseda permis de conducere auto valabil pentru nicio categorie de vehicule.


La data de 7 martie a.c., poliţiştii Secţiei 9 Rurale din Topraisar au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor comise cu violenţă în zona unităţilor de alimentaţie publică, fiind controale 6 baruri şi discoteci, efectuate 5 filtre cu 19 autovehicule verificate şi 25 de persoane legitimate.
Astfel, poliţiştii au constatat o infracţiune şi au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale, din care 2 la Legea 61/1991 şi 2 la OUG 195/2002, în valoare de 790 lei.
Exemplu:
Pe raza localităţii Comana, poliţiştii au depistat pe T. Mihai, de 31 de ani, care, aflându-se în stare de ebrietate şi având asupra sa un cuţit, a provocat scandal.
Bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.
 
jooble.org