Tentativă de omor(563)


Astăzi, în jurul orei 1.00, poliţiştii au fost sesizaţi telefonic prin sistemul de urgenţă SNUAU 112, despre faptul că pe strada Poporului din Medgidia, se află o femeie care solicită ajutor deoarece soţul său ar fi fost înjunghiat.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a identificat pe Asan Şaban, de 34 de ani, care prezenţa o plagă înjunghiată în zona abdomenului.

S-a solicitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj de salvare, care a transportat victima la Spitalul Medgidia, unde s-a stabilit următorul diagnostic: traumatism cranio cerebral acut închis, hematom epicranian frontal sting, plagă prin tăiere occipitală, plagă prin înjunghiere flanc sting - abdomen, două plăgi prin agresiune, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa. 

În urma cercetărilor efectuate s-a reuşit identificarea şi reţinerea autorului faptei, în persoană lui IBRAM DEMIR de 22 de ai.

Procurorul de caz şi poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu certitudine a împrejurărilor în care s-a săvârşit fapta.  
jooble.org