Fundația Mișcarea Populară a anunțat că va înființa un partid cu același nume!(1082)


Fundația Mișcarea Populară a anunțat că va înființa un partid cu același nume, care se va adresa în primul rând electoratului de dreapta. Într-un manifest publicat pe o rețea de socializare, conducerea Mișcării Populare înșiră mai multe probleme ale României, politice, economice, sociale, pe care le puteți citi mai jos:


Ne-am săturat să vedem România furată, vândută, compromisă, mințită, ținută la coada Europei! Vrem o Românie prosperă, modernă și democratică, o Românie europeană de care să fim mândri!

Ne-am săturat să vedem cum se închid fabricile, scad procentele alocate investițiilor și dispar locurile de muncă! Vrem să vedem investiții și locuri de muncă!

Ne-am săturat să vedem câmpurile nemuncite și coadă la pomenile sociale! Vrem să-i vedem la muncă pe cei apți, nu cu mâna întinsă la Stat după ajutor social!

Ne-am săturat să vedem pensionari de 40 de ani și șomeri de 25, obligați să plece în străinătate pentru un loc de muncă! Vrem ca toți românii de vârstă activă să aibă o șansă de a munci la noi acasă!

Ne-am săturat să auzim despre sute de kilometri noi de autostradă ori să-i vedem doar pe hârtie! Vrem să mergem cu mașina pe autostradă de la Constanța la Nădlac!

Ne-am săturat să vedem zeci de taxe noi puse în cârca celor puțini care muncesc! Vrem reducerea taxării și a birocrației din administrație!

Ne-am săturat să vedem incompetenți în funcții administrative, puși de partide pentru că au lipit afișe! Vrem specialiști independenți și competenți în funcții! Vrem o lege prin care numirile în sectorul public să nu se mai facă politic!

Ne-am săturat să vedem cercetați sau condamnați penal, agramați, corupți, incompetenți, măscărici și mincinoși câștigând alegerile generale sau locale! Vrem să fim reprezentați de oameni competenți, cinstiți, valoroși!

Ne-am săturat să votăm la Referendum pentru 300 de parlamentari și să vedem în Parlament 600! Vrem maximum 300 de parlamentari și, în general, cât mai puțini angajați în sectorul public!

Ne-am săturat de un Stat maximal la taxe și minimal la investiții și la creare de locuri de muncă! Vrem minimum 20% din cheltuielile publice anuale alocate investițiilor și creării de locuri de muncă!

Ne-am săturat să auzim guvernările trecute că au acționat bine dar au comunicat prost, iar acum să vedem că se comunică mult și nu se acționează deloc! Vrem guvernanți care fac mai mult pentru binele public și care comunică mai puțin și mai clar!

Ne-am săturat să vedem cum guvernanții se ceartă pe vorbe, pe declarații și pe starea vremii! Vrem dezbateri publice reale pe problemele economice și sociale grave ale României!

Ne-am săturat de PSD, PNL; PC, UNPR, USL, UDMR, PPDD, PDL! Ne-am săturat să nu mergem la vot sau să tot sancționăm prin vot negativ! Vrem alți oameni în spațiul public!

Vrem o Românie mai bună pentru noi și pentru copiii noștri! Vrem o Românie cu fruntea sus, nu cu mâna întinsă!

Pentru toate acestea, NOI ÎNFIINȚĂM MIȘCAREA POPULARĂ!
 
jooble.org