IMPORTANT! S-a schimbat modul de operare în metoda ”Accidentul”: ACCIDENTE PRODUSE ÎNTR-O ŢARĂ STRĂINĂ!(629)


E. Reveica de 85 ani, din Constanța, str. Dorului, a reclamat la poliție că, în ziua de 04.03.2015, în jurul orelor 14.30, a fost apelată telefonic la domiciliu de către un bărbat necunoscut, care s-a recomandat a fi avocatul nepotului său, ce a comis un accident rutier soldat cu două victime în Australia, motiv pentru care i-a solicitat 8.400 euro, pentru ca nepotului său, să nu i se întocmească dosar penal și să nu facă pușcărie. Femiea i-a spus că nu are această sumă disponibilă și că toți banii îi are la bancă, în casă având decât 40 dolari USD și 800 lei, pe care poate să vină să-i dea.

În jurul orelor 15, s-a prezentat la poarta imobilului un tânăr, care a ridicat bani spunându-i că nu sunt suficienți și că ar mai avea nevoie de cel puțin 10.000 lei bani, pe care o să vină să îi ia mai târziu, după ce va fi contactată telefonic. Totodată, acesta i-a sugerat să ia împrumut bani de la vecini, fapt pentru care E. Reveica, s-a dus la o vecină cerându-i împrumut suma de 10.000 lei.

Vecina a sesizat că a fost înșelată, fapt pentru care a anunțat familia și organele de poliție.

Prejudiciul este 960 lei.

Poliţiştii au deschis o anchetă.

IPJ REAMINTEȘTE CONSTĂNŢENILOR, CU PRECĂDERE PERSOANELOR DE VÂRSTA A III-A: SUB NICIUN MOTIV NU DAŢI BANI PERSOANELOR NECUNOSCUTE, CARE VĂ APELEAZĂ TELEFONIC ŞI VĂ COMUNICĂ FAPTUL CĂ O RUDĂ A AVUT ACCIDENT RUTIER, FIE ÎN ROMÂNIA SAU ÎN ALTĂ ŢARĂ ŞI SUNAŢI IMEDIAT LA 112 SAU LA POLIŢIE!
jooble.org