Vizită importantă a unei delegații din Turcia în Constanța

Vizită importantă a unei delegații din Turcia în Constanța(533)


Reprezentanții UDTTMR au participat, marți, 17 februarie, la o întâlnire organizată la sediul Muftiatului Cultului Musulman din România, cu prilejul vizitei unei delegații parlamentare conduse de deputatul Gülay Dalyan, președintele Grupului de prietenie Turcia – România din cadrul Parlamentului de la Ankara.

La întâlnire au participat președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, deputatul Varol Amet, vicepreședinții Nagi Gelal, Demirel Caiali și Ateș Casimceali, secretarul general Elvis Ismail, președintele Organizației de Tineret „Ismail Gaspirali”, Dincer Geafer, președinta Organizației de Femei din cadrul uniunii, Urfet Nubin, președintele filialei UDTTMR Medgidia, Aidîn Murat. Din partea Uniunii Democrate Turce din România au participat președintele Fedbi Osman și deputatul Iusein Ibram, alături de alți membri din conducerea uniunii, în timp ce gazdă a fost Muftiul Muurat Iusuf.

Delegația din Turcia a fost însoțită pe parcursul vizitei la Constanța de Ambasadorul Osman Koray Ertaș și de Consulul General al Republicii Turcia la Constanț, Ali Bozçalıșkan.
jooble.org