CJC organizează un teledon pentru copiii cu probleme de sănătate. Vezi când!(936)


Pe 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului, Consiliul Judeţean Constanţa continuă campania „Dă o speranţă“, derulată în colaborare cu Fundaţia „Fantasio“, prin care îşi propune acordarea de sprijin financiar tuturor copiilor şi tinerilor care au fost diagnosticaţi cu boli grave şi necesită tratament de lungă durată, costisitoare din punct de vedere financiar şi greu de suportat de către familie. Potrivit preşedintelui C.J.C., Nicuşor Daniel Constantinescu, instituţia judeţeană întinde şi anul acesta, prin derularea acestei campanii, o mână de ajutor tuturor celor care au nevoie de sprijin financiar pentru a învinge boala.

Anul acesta se desfăşoară cea de-a IV-a ediţie, iar organizatorii îşi propun acordarea de ajutor pentru opt cazuri aflate în evidenţa administraţiei judeţene. Locaţia aleasă pentru evenimentul din acest an este Maritimo Shopping Center unde, începând cu ora 15.00, cei care doresc să ajute nişte oameni ale căror cazuri s-au aflat în atenţia C.J. Constanţa şi care trec prin momente dificile, boli complicate care le macină sufletul şi trupul, pot dona orice sumă de bani în conturile deschise deja la Banca Comercială Română – Cont LEI: RO85RNCB0114032057340063 şi Cont EURO: RO85RNCB0114032057340064.

Cei pentru care au fost deschise aceste conturi sunt: Buruiană Cătălin, Tudorache Niţă Andrei, Ruse Adrian Răzvan, Teodorescu Delia, Vintilă Ionuţ Ilie, fraţii Burlacu Felicia, Burlacu Dorin, Burlacu Ciprian, aflaţi în plasament şi care prezintă întârzieri în dezvoltare, copii care au nevoie de suma de 15.000 de lei pentru efectuarea de şedinţe de specialitate, alimentaţie corespunzătoare, rechizite şi îmbrăcăminte. De asemenea, pe listă se mai află Drăgan Robert Alexandru şi Militaru Andreea Liliana.
jooble.org