Cum și când vă puteți înscrie copilul la școală(538)


Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice a publicat pe site Metodologia şi Calendarul de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2015-2016.

Conform calendarului, luni, 16 februarie a.c., la sediul unităţii de învăţământ şi al inspectoratului şcolar şi pe site-ul acestora, se va afişa programul de completare a cererilor tip de înscriere în învăţământul primar.

În perioada 18-26 februarie a.c., în fiecare unitate de învăţământ cu clase pregătitoare se va organiza „Ziua porţilor deschise”, zi în care părinţii, copiii şi alte persoane interesate pot vizita spaţiile dedicate activităţilor claselor pregătitoare şi pot purta discuţii cu personalul unităţii de învăţământ implicat în această activitate.

Potrivit documentului, în perioada 23 februarie – 13 martie 2015 are loc completarea de către părinţi, online sau la şcoala la care solicită înscrierea copiilor, a cererilor-tip de înscriere în învăţământul primar.

Mai multe informaţii se pot găsi pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa http://www.isjcta.ro/?cat=203, http://www.isjcta.ro/?cat=204, dar şi pe site-ul www.edu.ro, la secţiunea Înscrierea în învăţământul primar 2015.
 
jooble.org