Audi furat din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni

Audi furat din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră constănţeni(461)


Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial P.F. Constanţa, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat, în municipiul Constanţa, un autoturism marca Audi model Cabriolet despre care deţineau informaţii că este căutat în vederea confiscării.

Verificările au stabilit că autoturismul în cauză aparţine cetăţeanul român M. ELENA-TEODORA, în vârstă de 44 de ani, domiciliată în municipiul Constanţa, fiind declarat ca fiind furat de autorităţile din Italia.
Proprietarul autoturismului a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a avea cunoştinţă despre faptul că acesta figurează ca fiind furat.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 25.000 de euro, la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „complicitate la tăinuire”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 48 raportat la art. 270, alin. 1 din Noul Cod Penal.
 
jooble.org