Au comis 18 furturi(445)


La data de 05.02.2015, poliţiştii Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu şi ai posturilor de poliţie arondate, cu sprijinul celor din cadrul Poliţiei Oraşului Ovidiu, Secţiei 7 Poliţie Rurală Crucea şi ai Serviciului de Acţiuni Speciale au pus în aplicare 7 mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele lui R F, de 15 ani, C IONUŢ DANIEL, de 17 ani, I NICOLAE ALBERT, de 18 ani, R PAUL, de 23 ani, R MIHAI, de 19 ani, G MARIUS, de 19 ani şi B CLAUDIU ADELIN, de 18 ani, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din locuinţe, societăţi comerciale, garaje şi din auto, pe raza comuna Mihail Kogălniceanu şi a municipiului Constanţa.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit că cei în cauză au comis, în perioada februarie 2014 – ianuarie 2015, în diverse formule de participare, 18 furturi, din care 1 furt din locuinţă, 2 furturi din auto, 3 furturi din garaje şi 10 furturi din societăţi comerciale pe raza com. Mihail Kogălniceanu, precum şi 2 furturi din auto pe raza municipiului Constanţa.

Valoarea totală a prejudiciului creat este de 32.182 lei, recuperat în parte.

Faţă de R MIHAI, I NICOLAE ALBERT, R PAUL şi C IONUŢ DANIEL au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. R F, B CLAUDIU ADELIN şi G MARIUS sunt cercetaţi în continuare în stare de libertate.

Cercetările continuă de către poliţiştii Secţiei 2 Rurale Mihail Kogălniceanu în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
jooble.org