Fiul lui Mazăre propune un proiect pentru tineri, Primăria Constanța găsește ”lovelele”: un milion de euro

Fiul lui Mazăre propune un proiect pentru tineri, Primăria Constanța găsește ”lovelele”: un milion de euro(4857)


Răducu Mazăre este fiul primarului și consilierul onorific al acestuia. Răducu, în calitate de tânăr și student în Anglia, i-a propus tatălui o acțiune de voluntariat, care să îl ajute și pe el, la universitate, dar și pe tinerii din Constanța.

Este vorba despre un proiect intitulat ”Și eu pot”. Cel puțin acesta este titlul provizoriu, dar poate că este bine să fie schimbat, dat fiind că există un proiect european cu acest titlu, derulat de Centrul de Dezvoltare SMART, în parteneriat cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud-Est (PTIR-SE), dar și un site cu adresa www.sieupot.ro.

"Am alocat un milion de euro pentru un proiect care acum ne gândim sa se numească Și eu Pot. E destinat atât elevilor, cât și studenților. Mă gândesc la competiții sportive cu premii. Cine câștigă competiția între licee va fi premiat cu câte un telefon iPhone 6, fiecare. Nu glumesc. Vreau un concurs de caiace. Vedeți că sunt îmbrăcat serios, Bond style. Mă mai gândesc la concursuri de grafitti, de teatru, de fotografie cu telefonul mobil", a spus Radu Mazăre. Acesta a spus că cei care vor câștiga concursurile vor primi premii importante, inclusiv iPhone 6.

”Avem lovele, vrem să facem povestea asta, chiar cred în ea, cred în talentele voastre care se pot dezvolta. Dacă vă găsiţi anumite aptitudini puteţi fi valoroşi, de la sport, la gătit şi la alte idei trăznite”, a spus Mazăre.
 
jooble.org