Asociaţia Elevilor din Constanţa va depune o plângere penală la DNA pe numele primarului Mazăre Radu-Ştefan pentru un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro(390)


Asociaţia Elevilor din Constanţa va depune mâine, 4 februarie a.c., o nouă plângere penală, la Direcţia Naţională Anticorupţie - Structura centrală, pe numele primarului Municipiului Constanţa, Mazăre Radu-Ştefan, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu.

Plângerea penală se referă la refuzul acordării reducerii de 50% la transportul local în comun pentru elevi, prevedere stipulată la art. 84 (1) în Legea educaţiei naţionale.

Numitul Mazăre Radu-Ştefan refuză de 15 ani de zile să aplice legea şi să acorde elevilor reducerea de 50% la transportul local în comun, pe care legea le-0 garantează. În acest moment, prejudiciul este de peste 50 de milioane de euro.

Despre Asociația Elevilor din Constanța

Asociația Elevilor din Constanța este singura organizație reprezentativă a elevilor din județul Constanța, ce are ca scop reprezentarea intereselor comune ale acestora, promovarea drepturilor elevului şi stimularea participării elevilor la actul educațional. Asociația Elevilor din Constanţa a fost fondată în anul 2013 și în prezent este singura organizație reprezentativă a elevilor acreditată la Camera Deputaților.
 
jooble.org