Fost șef SIE: Elena Udrea a fost ”plantată” lângă Traian Băsescu(721)


Fostul șef al Serviciului Român de Informații Externe, Claudiu Săftoiu, a lansat o ipoteză inedită cu privire la relația dintre Elena Udrea și Traian Băsecsu. El crede că Elena Udrea a fost un instrument pentru anumite persoane pentru a ajunge la Traian Băsescu și a-l controla pe acesta.

”Elena Udrea a fost plantată lângă Traian Băsescu. Ea pare să fi fost plantată pentru a perpetua mafia. Ea i-a făcut multe belele”, a spus Săftoiu la Antena 3.

Elena Udrea a ajuns de la avocat al lui Traian Băsescu, la consilier prezidențial, ministru, președinte al PMP - partid înființat de fostul președinte, până la confident și informator.

Elena Udrea a declarat, vineri, într-un interviu pentru HotNews că șeful interimar al Serviciului Român de Informații, Florian Coldea, a instrumentat o campanie împotriva sa deoarece reprezenta o sursă alternativă de informații pentru președintele Traian Băsescu.

Liderul PMP a mai dezvăluit, ulterior, pe Facebook, că știe că a fost interceptată de SRI în timp ce discuta cu fostul președinte și în perioada următoare presa va primi, probabil, stenograme, filmări și poze.

Sursa: Romanialibera.ro
jooble.org