Peștii din Medgidia, înarmați până-n dinți

Peștii din Medgidia, înarmați până-n dinți(903)


O armă de vânătoare, 59 de cartuşe, un revolver, o sabie, o steluţă ninja, un box, o macetă, mai multe cuţite, 12 telefoane mobile, cartele telefonice, 5 kg. de monede, precum şi 1.100 de euro şi 1.200 de lei au ridicat poliţiştii din Constanţa, în urma percheziţiilor efectuate, astăzi, la persoane bănuite de proxenetism.


La data de 21 ianuarie a.c., poliţiştii din Medgidia, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în municipiul Medgidia la persoane bănuite de proxenetism.

Din cercetări a rezultat că, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, persoanele implicate ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei mai multor tinere din judeţul Constanţa, în localităţile Medgidia şi Cernavodă.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, o armă de vânătoare, 44 de cartuşe aferente, 15 cartuşe pentru armă cu glonţ, un revolver cu capse, o sabie, o steluţă ninja, un box, o macetă şi mai multe cuţite.

De asemenea, au ridicat 12 telefoane mobile, cartele telefonice, 5 kg. de monede, emise în perioada 1.800 – 1.940 de mai multe state, precum şi 1.100 de euro şi 1.200 de lei.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul poliţiei, iar trei bărbaţi au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi deţinere ilegală de armament.
 
jooble.org