Parchez ca un bou, faza pe turmă: Palatul Copiilor

Parchez ca un bou, faza pe turmă: Palatul Copiilor(806)


De câteva zile, aleile care duc spre clădirea principală a Palatului Copiilor din Constanța au fost luate cu asalt de șoferi care se încadrează perfect în categoria ”parchez ca un bou”.

Deși vin la patinoar să facă mișcare, aceștia își parchează mașinile pe aleile de acces, cât mai aproape de intrarea patinoarului, pentru ca, paradoxal, să nu facă doi-trei pași în plus. Așa se face că pietonii care vor să ajungă la clădirea principală trebuie să se ferească de mașinile care încearcă același lucru. Cu aceleași probleme se confruntă și mașinile oficiale, cum ar fi aceasta a jandarmilor, pe care o puteți vedea în imaginea de mai jos.

Pentru că nu au loc, oamenii nu pot face altceva decât să se adăpostească între autoturismele parcate pe alee. Pentru copii și pentru mamele care împing cărucioare este un adevărat pericol să se aventureze în zonă.

Ce este tipic românesc și nu scuză cu nimic nesimțirea șoferilor este faptul că parcarea principală este GOALĂ, așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos.

 
jooble.org