Taxiurile, luate la puricat de polițiști

Taxiurile, luate la puricat de polițiști(579)


Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanţa, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime şi cei ai Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi au aplicat 150 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 38.000 lei, în urma unei acţiuni pentru verificarea legalităţii transportului rutier în regim de taxi, din zona aeroportului Mihail Kogălniceanu, porturilor şi staţiilor de cale ferată. Ca măsură complementară, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 2 permise de conducere.

În perioada 20 noiembrie 2014 – 2 ianuarie 2015, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul I.G.P.R., poliţiştii constănţeni au acţionat, pe raza judeţului, în zona aeroportului M Kogălniceanu, porturilor, şi gărilor, pentru verificarea autovehiculelor care efectuează transport în regim de taxi.
Poliţiştii au controlat 280 de autoturisme, constatând 3 infracţiuni şi aplicând 150 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 38.485 de lei.
 
jooble.org