PNL Constanța, înființat și de un deputat cercetat penal în prezent(644)


Partidul Național Liberal sărbătorește în aceste zile 25 de ani de la reintrarea pe scena politică românească post-decembristă.

” ianuarie 1990 este ziua în care PNL, desființat în anul 1947 de comuniști, a fost înscris la Tribunalul Bucureşti. Un grup de vechi membri ai PNL, între care Nicolae Enescu, I.V. Săndulescu, Dan Amedeu Lăzărescu şi Sorin Bottez, au creat pe 22 decembrie 1989 un „comitet de iniţiativă“ pentru reînfiinţarea PNL.

”Și la Constanța s-a format, în acele zile, un grup de inițiativă, la data de 15 ianuarie 1990 Filiala Constanța a Partidului Național Liberal fiind constituită juridic. Din grupul de inițiativă și conducerea provizorie făceau parte, printre alții Gheorghe Mincă (președinte), Eugen Manea, Cătălin Zamfir, Virgil Lungu, Puiu Hașotti, Dănuț Culețu, Victor Manea sau Daniel Drăghici”,  se arată într-un comunicat al PNL Constanța.

De menționat că printre cei de mai sus se află și actualul deputat Dănuț Culețu, cercetat penal de către DNA pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.
jooble.org