Doi POLIȚIȘTI CONSTĂNȚENI au murit într-un cumplit accident în Ialomița!(406)


Doi polițiști constănțeni, din cadrul Poliției Transporturi Navale Hârșova, au murit, astăzi în urma unui accident produs pe DN 3B, în județul Ialomița, după ce autoturismul în care se aflau a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un autobuz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, Andreea Loghin, accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Bordușani către Cegani.

Unul dintre polițiști, care se afla la volan, a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autobuz în care se aflau cel puțin zece pasageri.

În urma impactului, cei doi constănțeni, ambii în vârstă de 40 de ani, au murit. Este vorba despre șeful de post Sorin Laurențiu Rădulescu și adjunctul acestuia, Liviu Gabriel Bălosu, de la secția din Hârșova. Cei doi se aflau într-o mașină a Poliției și erau în misiune.

Niciunul dintre pasagerii din autobuz, care face curse regulate în județul Ialomița, nu a fost rănit. Polițiștii Serviciului Rutier urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

 

Sursa: reporterntv.ro
jooble.org