Avarie RAJA în Ovidiu, Corbu, Lumina şi Năvodari(510)


SC RAJA SA a anunțat că în această seară, în jurul orei 19.40, magistrala cu diametrul de 1.000 mm de alimentare cu apă a localităţilor Ovidiu, Corbu, Lumina şi Năvodari, ce pleacă de la staţia de tratare Palas a suferit o avarie în zona localităţii Ovidiu. Imediat, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenţie.

Pentru remedierea avariei s-a oprit pomparea pe această conductă şi s-au făcut manevrele necesare pentru alimentarea cu apă pe conducta de siguranţă de 600 mm. În această situaţie, urmare a faptului că debitul de apă pompat pe conducta de siguranţă este mai mic, abonaţii de la blocurile ANL din Ovidiu şi cei din partea de est a oraşului Năvodari (străzile Recoltei, Liniştii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei, Locomotivei, Eternităţii şi Plopilor) vor rămâne fără apă până la remedierea avariei.

Consumatorii din localitatea Corbu vor avea apă cu presiuni scăzute.

Având în vedere că numai pentru golirea şi umplerea magistralei este nevoie de o perioadă de aproximativ 8 ore, specialiştii RAJA estimează că lucrările de reparaţii se vor finaliza în cursul zilei de mâine, 29 decembrie 2014, ora 14.00.

”Echipele de intervenţie vor face tot posibilul pentru ca lucrările de reparaţii să fie finalizate în cel mai scurt timp, astfel încât furnizarea apei potabile să aibă loc cât de curând”, au precizat reprezentanții societății.
jooble.org