Ce au făcut polițiștii constănțeni în ultimele zile(522)


La data de 19.12.2014, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, cei a Secţiilor de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, cu sprijinul Serviciilor Criminalistic, Acţiuni Speciale şi al jandarmilor din IJJ Constanţa, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea furturilor din buzunare comise în mijloacele de transport în comun.
Cu această ocazie, a fost depistat pe strada Sulmona, U. Cristian de 27 de ani, cu antecedente penale, care se sustrăgea cercetărilor, fiind bănuit de comiterea a trei tâlhării, trei furturi şi o înşelăciune, comise în perioada mai – octombrie a.c.

Cercetat penal pentru deţinere de materiale pirotehnice fără drept

În seara zilei de 19.12.2014, poliţiştii Secţiei 3 din Constanţa au surprins în flagrant, în zona Pieţii Griviţei din municipiu, pe M. Ecrem, de 34 ani, care oferea spre vânzare 60 petarde.
Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de “operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept”, faptă prevăzută de Art. 37, lit. a din Legea 126/1995.

Cercetat pentru furt din societate comercială

Poliţiştii Secţiei 2 din Constanţa cercetează în stare de libertate pe B. Erol de 52 ani, din Constanţa, care, la data de 19.12.2014, ora 21.00, a sustras dintr-o societate comercială situată în strada Ştefan cel Mare, mai multe pachete de cafea şi produse alimentare, prejudiciul fiind recuperat şi predat reprezentanţilor societăţii.

Cercetaţi pentru furt din locuinţă

Poliţiştii din Rasova cercetează în stare de libertate pe C. M. de 15 ani şi pe N. Ionuţ-Alexandru de 23 ani, ambii din Cochirleni, care, la data de 19.12.2014, ora 20.30, au sustras dintr-o locuinţă situată pe raza localităţii, două aparate de sudură, prejudiciul de 1.100 lei, fiind recuperat şi predat părţii vătămate.

Identificat de poliţişti, deţinând substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive

Ieri, poliţiştii din Tuzla au depistat pe P. Ionel de 23 de ani, care deţinea asupra sa un plic conţinând un gram de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, acesta urmând a fi declinat structurilor competente pentru soluţionare.

Cercetat pentru furt

Astăzi, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi prin 112 de o tânără de 27 ani, cu privire la faptul ca în jurul orelor opt, pe strada Rândunelelor, în timp ce se urca într-un mijloc de transport în comun, o persoană necunoscută i-a sustras un telefon mobil.
În urma activităţilor de investigare şi cercetare a fost identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.
Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de furt.


INFRACŢIUNI COMISE LA REGIMUL RUTIER
Conducere cu numere expirate
La data de 19.12.2014, poliţiştii din Cernavodă au identificat în trafic, pe strada Salciei din oraş, pe L. Iulian Răzvan de 24 ani, care conducea un autoturism ale cărui numere provizorii erau expirate.

Conducere fără permis şi auto neînmatriculat

Poliţiştii din Mihai Viteazul au identificat în trafic, în seara zilei de 18.12.2014, în satul Sinoe, pe C. Victor de 37 ani, care conducea un autoturism fără a deţine permis, la care montase numerele de înmatriculare ale altui autoturism.

Cercetat pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat

Poliţiştii din Medgidia cercetează în stare de libertate pe A. Aidin de 33 ani, care, la data de 20.12.2014, ora 13.10, a condus autoturism Opel, pe strada Ion Creangă din oraş, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 12.08.2014.

În cele trei cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.
jooble.org