Cum puteți câștiga 20.000 de lei la bursă(824)


Bursa de Valori București a lansat competiția BVB Invest Quest, unde puteți câștiga 20.000 de lei cash, un notebook Lenovo Yoga 2 sau unul dintre iPad-uri!

Ce este BVB Invest Quest?

BVB Invest Quest este o competiție de tranzacționare virtuală, organizată de Bursa de Valori București. Condițiile de tranzacționare sunt similare celor din piața reală. Participanții la acest concurs primesc 30.000 de lei virtuali într-un cont de tranzacționare, bani care pot fi investiți în cele mai lichide 18 companii listate la BVB și într-un fond deschis de investiții listat (ETF). Scopul competiției este ca participanții să ia decizii înțelepte de investiție care să le aducă cel mai mare randament al portofoliului.

Competiția durează până la data de 30 ianuarie 2015. Așadar, grăbiți-vă și înscrieți-vă la acest concurs, accesând http://iq.bvb.ro.

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga?

La finalul competiției, portofoliul fiecărui participant va fi marcat la piață la prețurile de închidere din piața reală, înregistrate în ziua respectivă. Participantul care înregistrează cel mai mare randament al portofoliului în data de 30 ianuarie 2015 va fi desemnat câștigător. Premiile II și III sunt acordate persoanelor care înregistrează al doilea și respectiv al treilea randament în clasament.

De asemenea, BVB are o a doua categorie de premii, pentru participantul care obține cel mai mare randament pe un singur instrument financiar (consultă regulamentul competiției). Premiile la această categorie sunt iPad-uri pentru participanții care nu sunt studenți, iar pentru studenți internship-uri plătite la KPMG.

Cine poate participa la competiție?

Competiția BVB Invest Quest este adresată persoanelor peste 18 ani, cu cetățenie română, respectiv persoanelor străine cu rezidență în România.

Pentru mai multe informații, vizitați http://iq.bvb.ro
 
jooble.org