CONSTANȚA. Răpit din centrul orașului(670)


La data de 31.10.2014, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 32 de ani din Constanţa, taximetrist, cu privire la faptul că, în ziua de 31.10.2014, în jurul orelor 17:30, în timp ce se afla la volanul autoturismului taxi, marca “Dacia Logan”, în staţia de taxi situată la intersecţia bulevardului Tomis cu strada Traian din municipiul Constanţa, doi bărbaţi, au pătruns în autoturism, l-au agresat sub pretextul că are o datorie mai veche să le plătească şi l-au deposedat de un lanţ din aur de 22 gr. şi suma de 250 lei.

Ca urmare a activităţilor întreprinse de poliţişti, la data de 15.12.2014, poliţiştii B.I.C., au identificat şi depistat pe S. CRISTIAN, , de 40 de ani şi pe M. ADRIAN-EUGEN, de 28 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor menţionate anterior.

Faţă de cei doi s-a dispus luarea măsurii reţinerii preventive pentru o perioadă de 24 de ore, în sarcina acestora reţinându-se săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tâlhărie calificată.

Bărbaţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea luării măsurii arestării preventive, propunere însuşită de către parchet, iar instanţa de judecată a decis termen pentru judecarea propunerii de luarea măsurii arestării preventive pentru data de 16.12.2014.
jooble.org