Depistaţi de poliţişti cu bunurile sustrase asupra lor(397)


Ieri, la ora 06.30, poliţiştii Secţiei 3, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul I.J.J. Constanţa, i-au depistat la intersecţia bulevardului Mamaia cu strada Ion Lahovari, pe A. VASILE-CRISTIAN, de 28 ani, din comuna Cumpăna, şi B. DUMITRU-NICUŞOR, de 22 ani, din comuna Ciobanu, care transportau cu două cărucioare artizanale, patru calorifere din tablă, o centrală pe gaze, un calorifer electric şi două biciclete.

Cercetările au fost preluate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, care au stabilit că cei doi au sustras bunurile din interiorul unui imobil situat pe strada Alexandru cel Bun, în perioada 07-09.12.2014.

Prejudiciul creat a fost aproximat la 30.000 lei, constând în instalaţie de încălzire (centrală pe gaze şi şapte calorifere), două biciclete, patru corpuri de mobilier, frigider, aragaz, maşină de spălat, alte articole electrocasnice, cutii cu veselă, încalţăminte, truse de scule, lenjerii de pat, articole de îmbrăcăminte, etc.
Desfăşurând activităţi specifice, oamenii legii au reuşit recuperarea bunurilor sustrase, în proporţie de 97%, acestea fiind predate persoanei vătămate.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de 10.12.2014 să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanța cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.




jooble.org