Trei ani de închisoare cu suspendare pentru o beizadea

Trei ani de închisoare cu suspendare pentru o beizadea(1285)


Anastasia Tănase, fata care a lăsat un bătrân fără un picior, în urma unui accident auto, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare.

Instanța a decis astăzi că se face vinovată de vătămare corporală din culpă.

Aceasra trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune al Tribunalului Constanţa la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

De asemnea, nu are voie să părăsească teritoriul României fără acordul instanţei.

În plus, condamnata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Inspectoratului şcolar judeţean/ Agenţia judeţeană de ocupare şi formare Constanţa, pe o perioadă de 120 zile lucrătoare.

Victima, Chioaru Gheorghe, va primi din partea SC Uniqua Asigurări SA dane materiale şi morale în cuantum de 80.000 euro, echivalent a 380.936 lei formulate de către partea civilă.

Decizia nu este definitivă.

Reamintim că în 2010, Simona Anastasia Tănase, în vârstă de 19 ani, fata unui comisar de la Garda Financiară din Constanţa, se afla la volanul unui autoturism marca BMW X6. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, aceasta nu ar fi respectat semnificaţia culorii semaforului, ar fi pătruns în intersecţie şi a lovit un alt automobil. BMW-ul a ricoşat pe trotuar, unde l-a accidentat grav pe Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia” a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România. Medicii i-au amputat acestuia un picior.
 
jooble.org